Αρχική
+30 23970 26509 , +30 6944270647, License Number: 1235732
  MHTE 0933Κ111Κ0366800

Παραλία Βρασνών

ΕλληνικάEnglish

 

Το τουριστικό θέρετρο της Παραλίας Βρασνών βρίσκεται μόλις 80 χλμ. από τα αστικά κέντρα της Θεσσαλονίκης και της Καβάλας.

 Η Παραλία Βρασνών βραβεύεται επί σειρά ετών με τον Ευρωπαϊκό θεσμό “Γαλάζιες Σημαίες”    γι' αυτό ο επισκέπτης της μπορεί να χαλαρώσει παίρνοντας το μπάνιο του στα γαλαζοπράσινα νερά του Στρυμονικού  Κόλπου, με την σιγουριά της ναυαγοσωστικής κάλυψης που προσφέρει ο δήμος, και να απολαύσει έναν παγωμένο καφέ στην άρτια οργανωμένη παραλία με τις ξαπλώστρες που προσφέρονται Δωρεάν. Μπορεί επίσης να διασκεδάσει σε ήρεμους ή έντονους ρυθμούς ανάλογα με τις προτιμήσεις του, σε υπέροχες ταβέρνες, καφετέριες και μπαράκια, πάνω στο κύμα της θάλασσας.

 Για τους λάτρεις του αρχαίου Πολιτισμού προτείνουμε την επίσκεψη στην πατρίδα του Αριστοτέλη, τα Αρχαία Στάγειρα και το Αρτεμίσιο Κάστρο στα Μακεδονικά Τέμπη (στενά Ρεντίνας). Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε το Μουσείο της Αμφίπολης.

 Όσο για τους λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού συστήνουμε ανεπιφύλακτα την επίσκεψη  στο  Αγρόκτημα Ιππόκοσμος, περιπατητικές και ποδηλατικές διαδρομές στα Μακεδονικά Τέμπη και στην Μονή του Αγίου Γεωργίου στα Κερδύλια Όρη.